Ek gelir yâda tam zamanlı olarak güzel paralar kazanmak için, sınırsız internet ortamında herkes eticaret yapmak istiyor. Aslın sorun nasıl başlanacak, nereden başlanacak. Bu yazımızda tüm şartlara göre eticarete nasıl başlamalı konusunu anlatacağız.

Malumunuz güzel bir yaşam için mutlaka güzel gelirler olması gerekiyor. Yani para ve saadet birbirine bağlı. Sadece para ile çözülmese de mutluluk bir noktadan sonra gerekli hale geliyor. Bu çerçevede birçok girişimci kazancını artırmak istiyor ve ilk başvurdukları yer sınırsız müşteri potansiyelinin olduğu internet ortamı ve eticaret.

Her girişimci sınıfı ise başlama noktasında kararsız kalır. Genel bir yorum yaparsak “parası olanda bilgi eksik, bilgisi olanda para eksik”. Bu söz bir nevi başlamamak için gerekçe veya kaçış yolu gibi görünse de gerçekler tam tersini göstermektedir. ETicaret yapmak isteyen, para kazanmak isteyen herkes istisnasız başlayabilir, çok başarılı olabilir.

Şimdi adım adım senaryolara ve çözümlere bakalım.

  1. SERMAYE YOK, FİKİR YOK, ŞİRKET YOK

En çok karşılaşılan senaryodur. Girişimci ek gelir için yada tam zamanlı olarak eticaret yapmak istiyor lakin birikimi yani sermayesi yok. Ayrıca hazırda vergi mükellefi değil ve eticaretin nasıl yapılacağını bilmiyor.

En dezavantajlı olarak görülen şartla olarak değerlendirilse de aslıdan en güzel başlangıçlardan biridir. Tamamen önyargısız ve istekli bir girişimci çok güzel gelirler elde etme yokuna giriyordur. Bu çerçevede ne yapılır? Eticaret piyasasında iş yapmak isteyen herkese uygun sistemler mevcut.

Sermaye olmayınca ürün de alınamıyor, site açılamıyor, fatura kesilemiyor. Evet, çözüm çok basit, sizin adınıza ürünleri müşteriye gönderecek, fatura kesecek onlarca toptancı mevcut. Bunlarla çalışmak için vergi mükellefi de olmanız gerekmiyor.

Instagram, eticaret sitesi, gittgidiyor üzerinde sadece ürün bilgilerini ve fotoğrafını paylaşarak, satış olduğunda toptancıya iletmeniz yeterli. Her satıştan aldığınız komisyon ile sıfır masraf, sıfır sermaye düzeyinde gelir elde etmeye başlarsınız.

Bu düzeyde başlayacaklar için tüm argümanlar adım adım sıfırdan Dropgelir E-Ticaret Eğitim Setimizde mevcuttur.

  • SERMAYE YOK, FİKİR YOK, ŞİRKET KURULABİLİR

Bu senaryo bir tık daha hızlı başlamak için oldukça elverişlidir. Sermaye olmadığı için ürün almak imkanı da mevcut değildir. Tam bu noktada dropshipping yani stoksuz ticaret devreye girer. Yüzlerce toptancı firmanın ürünlerini bir link alarak otomatik mağazalarınızda satışa açabilirsiniz.

Eklenen ürünler için sıfır stok maliyeti ile çalışırken siz sadece satışa odaklanırsınız. Dropgelir E-Ticaret Eğitim Setmizde anlattığımız tamamen otomatik sistem ile fiyat ve stok güncellemeleri tamamen otomatik olarak geri planda gerçekleşir.

N11, Gittigidiyor, Hepsiburada, Amazon Türkiye, Epttavm, Sanalpazar, Trendyol, e-ticaret siteniz, instagram, facebook üzerinden onbinlerce ürünü bir tıklama ile satışa sunabilirsiniz.

  • SERMAYE VAR, FİKİR YOK, ŞİRKET VAR

Kazançlı ve hızlı ilerlemenin bir yoludur. Nasıl başlanabilir? Elinizde hazır ürünler var ama nasıl satacağınızı bilmiyorsunuz. Gerek elinizdeki ürünleri gerekse de yüzlerce stoksuz sistemde satış yapacağınız toptancının ürünlerini tamamen otomatik sistem ile açacağınız mağazalara yükleyebilirsiniz.

Dropgelir E-Ticaret Eğitim Setimizde anlattığımız özel taktikler ile çok kısa sürede yüksek kazançlara ulaşırsınız.

  • FİKİZİ MAĞAZANIZ VAR VE E-TİCARET YAPMAK İSTİYORSUNUZ

Klasik ticaretten internet ortamında geçiş planıdır. Birçok fiziki mağazası olan tüccar, ürünlerini sınırsız müşteri potansiyeli olan internetten de satmak ister ama nasıl yapacağını bilemez.

Bu noktada da yine Dropgelir E-Ticaret Eğitim setimiz imdadınıza yetişiyor. Kısa sürede mağazalarınızı açarak ürünleri ekleyebilir yüksek satış rakamlarına ulaşabilirsiniz.

  • E-TİCARET SİTENİZ VAR MAĞAZALARINIZ VAR AMA SATIŞLAR DÜŞÜK

Evet mağazalarınızı bir şekilde açtınız, ürünleri eklediniz ama satış istediğiniz düzeyde değil. Aslında e-ticaret sisteminin dinamikleri çok farklı çalışır. Geri planda birçok taktik ile müdahaleler yaparak satışlarınızı kısa sürede katlayabilirsiniz. Yani iş sadece mağaza açmak ürün eklemekle bitmiyor. Rekabeti yüksek e-ticaret ortamında Dropgelir E-Ticaret Eğitim Setimizde sunduğumuz özel taktikler ile on binlerce mağaza arasında ilk sıralara yükselebilirsiniz.

Dropgelir E-Ticaret Eğitim Setimizde 5 yıllık sürecimizi anlattık. Yukarıdaki tüm senaryolara uygun uygulamalar ve sonuç alınmış 8 farklı metodu paylaştık. Tüm metotları ekran görüntüleri ile destekleyerek adım adım kurulumda büyük kolaylık sağladık.

Deopgelir E-Ticaret Eğitim Setimizde ihtiyacınız olan tek argüman istekli olmanız yani para kazanmak istemeniz. Diğer her bilgiyi hazır sunuyoruz.

Sıfırdan başlayarak Holding olma yolunda tüm bilgileri sunarken, sınırsız ürün kaynakları, sıfır maliyetli mağaza açma taktikleri, çok özel ticari sırlar ile e-ticaret piyasasına hızlı bir giriş yapabilirsiniz.

Dropgelir E-Ticaret eğitim setimiz, pdf formatında 5 li setten oluşmakta ve 350 sayfa tamamen tecrübe ile test edilmiş bilgi içermektedir.

www.dropgelir.com sitemizden tamamen güvenli iyizico sistemi ile allım yaptıktan sonra anında erişim sağlayarak okumaya, uygulamaya, kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bu kadarla da bitmiyor. Eğitimi aldıktan sonra da takıldığınız her noktada whatsapp üzerinden tamamen ücretsiz destek vermekteyiz.

Hayalleriniz için, daha iyi bir yaşam için harekete geçme vaktidir.