BAŞARININ SIRLARI

Yaşamı boyunca herkes başarılı olmak ister lakin bunu nasıl yapacağını bilmez. Geri planında bir çok argüman olsa da aslında başarının 3 sırrı vardır. Sıra ile bakalım.

HAYAL KUR HEDEFE DÖNÜŞTÜR

Her başarı hayaldi bir zamanlar birilerinin zihninde, kimileri başardı kimileri de hayal kurmaya devam ediyor. Peki, kimler başardı nasıl başardı?

İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli özellik düşünebilmesi, hayat kurabilmesidir. Her an sürekli hayaller kurarız. Geleceğimizi hayal ederiz, güzel yaşam hayal ederiz. Hayaller her zaman pozitif olur ve özgür bir alandır. Lakin hayal kuran 100 kişiden sadece 10 tanesi hayallerine kavuşur. Her büyük başarı hayalle başlar ama başarmak için iki konu daha gerekir.

Hayalleriniz kutsaldır, özeldir, ayrıcalıklıdır, bu sebeple hayallerinizi herkes ile paylaşmayın. Size inanan, başaracağınızı düşünen en fazla 2 kişi ile paylaşın ki adım atmanıza faydası olsun.

Sonraki yapılacak iş hayali hedefe dönüştürmek. Bu konuda yazdığımız makalemizi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

Hedef nasıl belirlenir?

HAREKETE GEÇ

Başarı yolunda en önemli adım harekete geçmektir. Herkes hayal kurar hedefler belirler ama başarı oranı % 10 dur. Yani 100 kişiden 10 kişi başarılı olur. Bu on kişi harekete geçenlerdir.

Dün yok, yarın ise bilinmiyor, elimizdeki en kıymetli an şimdiki zamandır. O halde şartların oluşmasını beklemek yerine kendi şartlarını oluştur. Harekete geç şu an yap. Küçük bir adım bile olsa şimdi at.

Atalarımız “başlamak bitirmenin yarısıdır” demiş. İşte tam da bu konuyu anlatmış.

Bir çok insan yapacağım başaracağım ama diyerek bahaneler uydurur, bekler ne beklediğini bilmeden. Kimileri de adım atar küçük bile olsa ama başlar. İşte başaran 10 kişi bunlardır.

VAZGEÇME

Yola çıktınız, başarı yolu engeller ile doludur.

Birileri hayallerinizi küçümser, yapamazsın der, ne gerek var der der de der. Genelde başarısız insanlar kendi hayatlarına bakmak yerinde başaranlara laf eder. Kulağınızı tıkayın, kendinize inanın.

Hedeflerinizde sapmalar olabilir. Hedeflerinizi revize etmekten çekinmeyin. Yeni yollar deneyin ama devam edin.

Vazgeçmeyin; başaranlar her ne şartta olursa olsun yola devam edenlerdir. Vazgeçtiğin an kaybetmişsindir ama devam edersen başarı ihtimali her zaman vardır.

Unutmayın bugün kalan yaşamınızın ilk günü.

BİR HABERİMİZ VAR

Mutlu bir gelecek için, hayallerinize uygun bir yaşam için gereken yüksek kazanca ulaşma yolunda Dropgelir e-Ticaret Eğitim Seti ile başarı yolunda beraber yürümek istiyoruz.

5 yıllık e-ticaret başarı yolumuzu sizinle paylaştık. Ve sizin de başarılı olmanızı, güzel bir hayat yaşamanızı istiyoruz.

Sitemizi inceleyin ve yola çıkalım. www.dropgelir.com