Kıymetli dostlar, e-ticaret serüvenimiz 2012 yılında başladı. Yöneticilik yaptığım dönemde ek iş olarak eticaret yaparken gelirim yöneticilik maaşını geçince, hayallerim ve hedeflerim için tam zamanlı eticaret yapmaya başladım. Sürecin sonunda da tüm bilgileri Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti olarak hazırlayarak sizlere sundum.

Eğitim setimizde 8 farklı metot anlatılırken, tüm bilgiler denenmiş ve sonuç alınmış şekilde sunuldu. Yani ana temamız biz yaptık kazanıyoruz ve şu şekilde yaptık, siz de uygulayın kazanın.

Gerek ek gelir gerekse de tam zamanlı e-ticaret yapmak isteyenler için tüm bilgileri adım adım sıfırdan yazdık.

En karşılaştığımız iki sorunun cevabını yazının başında verelim,

Birinci soru, ticari sırlarınızı paylaşarak kendinize neden rakip oluşturuyorsunuz?

Cevap çok basit aslında, kazanmanın en kolay yolu paylaşmaktır. Eğitimimizden faydalanan yüzlerce kişi ile bilgi havuzu oluşturduk. Her gün bende yeni bilgiler ediniyorum ve eğitimi sürekli güncelliyorum.

İkinci soru, bu kadar bilgi neden ucuz??? Hatta eğitimi alanlara da ücretsiz sınırsız danışmanlık yapıyorum.

Açıkçası bunun cevabı biraz uzun. Özet geçeyim. Özellikle Amazon Eğitimleri ile ilgili yazılarımı okuduğunuzda beni çok daha iyi anlarsınız.

Ek gelir yada gelir elde etmek isteyen insanların ana ihtiyacı paradır. O halde para kazandırma amaçlı bir eğitimi yüksek fiyatla satmak girişimcilere haksızlık olur. Maalesef ki piyasada sadece tek sistemi ve aksayan yapıları aşırı yüksek fiyatla sunanlar var. Bir nevi bu işi gerçekten yapmak isteyen herkese imkân sağlamak.

Birçok eğitim satanların ama gelir kaynağı yüksek fiyatlarla sundukları sistemlerdir. Yani kendi ticaretlerinden değil eğitimden yüksek kazanarak, bu geliri ticaret gibi göstermek yani göz boyamaktır. Ben kurmuş olduğum e-ticaret sisteminden zaten güzel bir gelir elde ediyorum. Lakin 5 yıllık tecrübe ve özel ticari taktileri sunmanın da az da olsa karşılığı bulunmalı.

Kısaca amacı para kazanmak isteyen girişimcileri para kaynağı olarak görmek çok etik gelmiyor.

EĞİTİM SETİMİZİN İÇERİĞİ

5 yıllık süreçte hatalar yaptık, yanlışlarımız oldu, zaman zaman da zarar ettik. Hepsinin çözümlerini bazen araştırarak bazen de deneme yanılma ile bulduk. Geldiğimiz nokta bizi fazlasıyla tatmin etmektedir. Eğitimi hazırlarken de e-ticaret başlamak isteyenlere doğru şekilde kılavuz olmak ve bizim yaptığımız hatalara düşmelerin engellemektir.

Birçok insan e-ticaret yapmak istiyor ama bilgileri bir arada bulamıyor. Maalesef ki çoğu zaman yüksek fiyatlar ile eğitimler alarak sonu hüsran olan girişimlerde bulunuyorlar.

Eğitim setimizde balık vermiyoruz hatta olta da vermiyoruz, biz size olta nasıl yapılır öğretiyoruz, sonra da balıkların en çok olduğu noktaları tek tek sunuyoruz. Yani e-ticaret için gerekli tüm bilgileri eğitimi aldıktan sonra bize bağımlı kalmadan öğrenmiş oluyorsunuz.

Biraz daha açarsak;

BİRİNCİ SENARYO; SERMAYE MEVCUT DEĞİL VE ŞİRKET KURULMAMIŞ:

 Sıfırdan başlama noktasıdır. Sermayesiz satış yapacağınız ve sizin adınıza fatura kesebilen toptancı bilgilerini paylaşıyoruz. Satışları hızlı şekilde artırmak için de tüm taktikleri sunuyoruz.

İKİNCİ SENARYO; SERMAYE MEVCUT DEĞİL VE ŞİRKET KURULMUŞ:

Özellikle pazaryerlerinde mağaza açarak, sıfır stok maliyeti ile yüzbinlerce ürünü satmanız için sistemleri anlatıyoruz. Ayrıca başarılı mağaza taktikleri ile hızlı başlangıç yapmanızı sağlıyoruz.

ÜÇÜNCÜ SENARYO; SERMAYE MEVCUT VE ŞİRKET KURULMUŞ:

Kendi ürün portföyünüzü oluşturarak markalaşmaya giden süreci adım adım anlatıyoruz. Gerek pazaryeri gerekse de kendi sitenizde sıfır reklam maliyeti ile yüksek kazançlar elde etme metotlarını sunuyoruz.

DÖRDÜNCÜ SENARYO; SERMAYE MEVCUT VE KENDİ ÜRÜN PORTFÖYÜNÜZ VAR:

Holding olma yoluna girmişsiniz demektir. Markalaşma dahil toptancı olarak kendinize bağlı yüzlerce bayi ile holding olma sürecini anlatıyoruz. Artık e-ticaret piyasasının zirvesi sizi bekliyor.

BEŞİNCİ SENARYO; E-TİCARET SİTENİZ VAR ÜRÜNLERİNİZ DE VAR AMA MÜŞTERİ YOK:

Bu noktada özel ticari taktikler devreye giriyor. Eğer ki pazaryerlerinde mağazalarınız var ise ilk 5 mağaza arasına girmenizi sağlayacak çok özel bilgileri eğitimimizde mevcut. Ayrıca E-Ticaret siteniz de var ise Google sıralamasında ilk sayfada çıkmak üzere yapılacak tüm bilgiler yine eğitimimizde mevcut.

Kısaca sıfırdan Holding olma yolunca ihtiyacınız olan tüm bilgileri Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Setinde sunuyoruz. Size düşen okumak, uygulamak, kazanmak.

Hayallerin ve hedeflerin için ihtiyacın olan finansal özgürlüktür. Harekete geç hak ettiğin hayatı yaşa.