Sosyal medya platformu olan intagram günümüzde gelir kapısı da olmuştur. Binlerce butik, on binlerce ürünü satışa sunmaktadır. Peki, sizin için instagramda butik açmak satış yapmak yolu nedir?

Ek gelir yada tam zamanlı iş olarak ticaret her bireyin ihtiyacı haline gelmiştir. Hayallerimiz ve hedeflerimiz için her zaman daha fazla kazanç ihtiyacı vardır. Bu çerçevede pratik olduğu kadar da müşteri portföyünün yüksekliği sayesinde tercih edilen intagram butiği kurmak ve satış yapmak bir çok girişimcinin tercihi haline gelmiştir.

Instagram da satış yapmanın üç senaryosu vardır;

  1. ŞİRKETİNİZ YOK ÜRÜNÜNÜZ YOK AMA PARA KAZANMAK İSTİYORSUNUZ

Bu sistem için en uygun olan komisyonlu satış yapmaktır. Şöyle ki instagram müşteri profili güven sebebiyle genelde kapıda ödeme ile alım yaparlar. Şirket yok ise kapıda ödeme anlaşması yapmanız imkansızdır. Bu noktada devreye komisyonlu satış firmalar girer.

Bu firmalar ürünlerin resimlerini sizlere sunarlar, siz de düzenli paylaşımlar yaparsınız. Satış olduğunda komisyonlu satış firmasına müşteri bilgilerini iletirsiniz. Firma faturasını keserek müşteriye ürünü gönderir. Siz aradaki komisyonu alırsınız. Bu sayede tamamen legal bir ticareti sıfır sermaye ve sıfır masraf ile yapabilirsiniz.

Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Setimizde bu sistemle çalışan 25 firma bilgisi paylaşılmıştır. Ayrıca sizin de bulacağınız kaynaklar için taktikler sunulmuştur.

  • ŞİRKETİNİZ VAR ÜRÜNÜNÜZ YOK PARA KAZANMAK İSTİYORSUNUZ

Bir şirkete sahipsiniz ve instagram butiği açarak satış yapmanız gerekiyor. Bu noktada yine toptancı firmalar devreye giriyor. Komisyonlu satış firmalarına ek olarak, kapıda ödeme gönderen birçok toptancı mevcuttur. Burada şirketiniz olduğu için faturayı siz müşteri adına keserek toptancıya ileteceksiniz. Toptancı da ürünü müşteriye sizin bilgileriniz ile gönderecek. Siz yine kâr payını alacaksınız.

  • ŞİRKETİNİZ VAR ÜRÜNÜNÜZ VAR SATMAK İSTİYORSUNUZ

Bu senaryoda aslında işin % 50 si hazır durumdadır. Tek yapmanız gereken takipçisi yüksek bir butik hesabına sahip olmaktır.

Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Setimizde takipçi artırmak satışları katlamak ile ilgili taktikler sunulmuştur.

Özetle, instagram da yüksek satışlar elde etmeniz mümkündür. Bunun için sermayeye ihtiyacınız yoktur. Tek yapmanız gereken istemek ve harekete geçmek.

Küçük adımlarda başlayacağınız yolda yüksek kazançlar sizleri bekliyor olacak.